Roel Kamphuis lijsttrekker ChristenUnie Gooise Meren

roel2017-vierkantdinsdag 18 juli 2017 11:50

De ChristenUnie gaat met Roel Kamphuis als lijsttrekker de aankomende gemeenteraadsverkiezingen voor Gooise Meren in. Kamphuis is hiervoor voorgedragen door het bestuur, op advies van de selectiecommissie.

Roel Kamphuis mengt zich actief in de politiek van Gooise Meren. Hij doet dat omdat hij het belangrijk vindt “dat je echt aandacht hebt voor de ander”. Zo vindt hij dat er meer sociale huurwoningen moeten komen. “Er zijn plannen voor de bouw van sociale huurwoningen, maar dat aantal is te weinig om in te lopen op het enorme tekort. Ik vind wachttijden van tien tot twintig jaar niet normaal.”

Verkeersveiligheid is een thema waar Kamphuis zich al lange tijd hard voor maakt, vooral bij de spoorovergangen, en in het bijzonder met het oog op fietsende schooljeugd. Mede door de ideeën van Kamphuis ligt er nu een plan bij de gemeente waar deze ideeën in meegenomen zijn.

Kamphuis’ inzet voor ‘aandacht voor de ander’ blijkt ook uit zijn visie dat zorg niet het minimaal vereiste moet zijn. “Ruimhartig is een beter uitgangspunt. We moeten investeren in vroeg signaleren en preventie. Het gaat tenslotte om mensen. Het is ook vanwege die mensen, wij als inwoners van Gooise Meren, dat ik vind dat de gemeente moet blijven investeren in onze publieke voorzieningen. Privatisering is niet altijd de oplossing.”

Wie met Roel Kamphuis van gedachten wil wisselen over punten die aandacht verdienen in Gooise Meren, kan hem bereiken via roel@gooisemeren.christenunie.nl.

« Terug

Reacties op 'Roel Kamphuis lijsttrekker ChristenUnie Gooise Meren'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.