Wie vraagt de mantelzorger hoe het met haar of hem gaat?

Rolstoel-mantelzorg-nbb_foto_715637_650x433woensdag 04 november 2015 11:27

Welke mantelzorger in Gooise Meren verdient volgens u een bloemetje? Als ChristenUnie willen we, omdat het op 10 november 2015 de “Dag van de Mantelzorg” is, onze waardering voor de mantelzorgers onderstrepen door enkelen van hen in het zonnetje te zetten.

Mantelzorg, de zorg voor chronisch zieken, gehandicapten en hulpbehoevenden, is een belangrijke vorm van hulp. Vaak wordt de hulp geboden door familieleden, vrienden, kennissen en buren. Veel mensen in Gooise Meren vervullen mantelzorgtaken. Dat doen ze vaak met grote liefde, maar het is zeker niet altijd gemakkelijk. Het kan zomaar betekenen dat je jezelf kortere of langere tijd moet wegcijferen.

Ontvangt u zelf hulp van een mantelzorger of kent u iemand die aan anderen mantelzorg verleent? Vindt u dat deze mantelzorger wel eens een bloemetje verdient? Geef ons dan uiterlijk 7 november de naam door van de mantelzorger en een korte uitleg waarom u vindt dat juist deze mantelzorger een bloemetje verdient.Dat kan via dit email adres: info@gooisemeren.christenunie.nl. Wij zullen uit de inzendingen 3 mantelzorgers selecteren en hen als blijk van dank een bloemetje bezorgen.

« Terug

Reacties op 'Wie vraagt de mantelzorger hoe het met haar of hem gaat?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.